Korte verhalen en andere uitgaves

Waar verstop ik het lijk

Tien schrijvers, één verhaal: In maart 2024 verscheen de bloedstollende triller ‘Waar verstop ik het lijk‘, een samenwerkingsproject van tien thrillerauteurs. Elke schrijver nam één hoofdstuk voor zijn of haar rekening van het spannende verhaal over Luciano, het hoofd van een Westlands drugssyndicaat.

Paperback ad € 18,99 (te bestellen via Waar verstop ik het lijk – Godijn Publishing) en e-book ad € 6,99 (te bestellen via Waar verstop ik het lijk | E-book – Godijn Publishing)

Een lange reis

In januari 2022 verscheen bij Godijn Publishing de verhalenbundel ‘Bekroning’, een maar liefst 372 pagina’s tellend boek met 10 novelles die allemaal een link hebben met een eerder verschenen boek bij deze uitgever.

Anita’s bijdrage aan de bundel heeft als titel ‘Een lange reis‘ en haar verhaal gaat verder daar waar haar thriller ‘Bloedzuster’ eindigt!

Prijs paperback € 19,99 (te bestellen via Bekroning – Godijn Publishing).

Naar de overkant

In juni 2021 deed Anita mee aan een bijzonder schrijfproject op Texel. Een groep van dertien schrijvers schreef daar dertien eilandverhalen die de sfeer van de Waddeneilanden weergeven. Haar verhaal ‘Naar de overkant‘ is een van de verhalen in de bundel ‘De Wadden in vogelvlucht‘.

Prijs € 14,95 en van elk boek gaat één euro naar Stichting Texel Vogeleiland. (te bestellen via De Wadden in vogelvlucht – Droomvallei Uitgeverij).

De rechtvaardige rechter

In november 2020 werd Anita’s korte verhaal ‘De rechtvaardige rechter‘ door de jury van een schrijfwedstrijd uitgekozen en opgenomen in de verhalenbundel ‘Een zwarte roos op het plein‘.

Prijs € 16,99 (te bestellen via Een zwarte roos op het plein – Godijn Publishing).